Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Mesék Anyának napló
Mesék Anyának napló
8 900 Ft

Mesék Anyának napló

Mesék Anyának napló
Mesék Anyának napló
Mesék Anyának napló
Mesék Anyának napló
Mesék Anyának napló
Mesék Anyának napló
8 900 Ft
Részletek

Felnõve mindannyian hálásak vagyunk az édesanyánknak. Nemcsak azért, mert felismerjük, hogy mennyi fáradság, kitartás és türelem szükséges egy gyermek felneveléséhez. Amiért hálát érzünk, az lehet pozitív, vagy negatív dolog is, amit pozitívan fogunk fel. A múltbéli élményt átitatja a megértés, hogy minden a lehetõ legjobb szándékkal történt úgy, ahogy.Ezt a nosztalgikus naplót azért készítettük el, hogy felnõtt gyermekként életre szóló, kedves ajándékot adhassunk az anyukáinknak. Olyat, ami nemcsak a szemet gyönyörködteti, de közelebb kerülünk egymáshoz, és értékes gondolatokkal segít megtölteni a kapcsolatot. 

Hogy mindez ilyen szép formában születhetett meg, az Blazsek Anita alkotótársamnak (https://pingallotitkai.hu/) is köszönhetõ, aki nemcsak az ötletelésben volt mellettem, de gyönyörû élethû grafikáival a szívét is beletette, majd egy szépséges textilzsákot készítettünk hozzá, hogy lélekmelengetõ és személyes napló legyen ez, a szeretet és a hála kifejezéséhez.A naplóban témákat találsz, melyek visszakísérnek kicsit a gyermekkorodba, és arra bátorítanak, hogy felidézd, megoszd az emlékeidet, leírd a gondolataidat édesanyád számára. Történtek jó dolgok, melyek azóta is belsõ erõvel táplálják a lelketeket, és jól esik õket felidézni. 

Mint mindenkinél, voltak nehéz pillanatok is, melyek érett fejjel más színben látszanak mint anno.

Az idõutazás során felidézheted a kedvenc mesédet, amit tõle hallottál, összegyûjtheted a legviccesebb pillanatokat. Elmesélheted, hogy mi az amiben pédaképként tekintesz rá, vagy leránthatod a leplet egy gyerekkori titokról, amit akkor nem mertél elmondani. Talán olyan is van, amit te bántál meg, és jólesik mindezt tudatni vele. 

Egy receptnek is találsz helyet, amit közösen elkészítetek, de akár egy közös bakancslistát is összeállíthatsz.Újra átgondolni, beszélgetni, megérteni, közelebb kerülni és hálásnak lenni egymásért – ezért született ez a Mesék Anyának napló.

Légy intuitív, hallgass a szívedre. Írhatsz vagy rajzolhatsz, ha ahhoz van kedved. Keress hozzá fotókat, préselj virágot, melyek szebbé és személyesebbé teszik az édesanyádnak szánt üzenetet.A Mesék Anyának napló nemcsak anyák napjára szívhez szóló ajándék, de születésnapra, karácsonyra, vagy “csak úgy” is örömet szerez.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------TERMÉKLEÍRÁSNapló aranyozott címlap grafikával, vászonkötésben, 170 g/nm prémium minõségû, natúrfehér papíron. A belsõ oldalak akvarellel illusztráltak. Azonos grafikával ellátott textilzsákban, csipkével.Méret: 15x 19 cmOldalszám: 40Szerzõi jog: Minden jog fenntartva.

A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzõi jog a vásárlást követõen továbbra is fennáll.

Adatok
Cikkszám
968052