Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Nyakba akasztható, állítható maszk (fehér)
Nyakba akasztható, állítható maszk (fehér)
2 190 Ft

Nyakba akasztható, állítható maszk (fehér)

Nyakba akasztható, állítható maszk (fehér)
Nyakba akasztható, állítható maszk (fehér)
Nyakba akasztható, állítható maszk (fehér)
Nyakba akasztható, állítható maszkjaink egyértelmû elõnye a piacon kapható többi maszkkal szemben, hogy egész napon keresztül nem kell a maszkunkhoz érni és pontosan a saját fejünkre/arcunkra állítható. A maszkot nyakunkba akasztva, a gumizsinórnál megfogva a fülünkre akasztjuk, majd a mûanyag szabályzóval pontosan a saját fej- és arcméretünkre tudjuk igazítani. Így ez az új generációs maszk egyszerre jó gyereknek, felnõttnek, nõknek és férfiaknak.
Majd használat után ugyanígy a fülnél lévõ gumizsinórt megfogva levesszük és a nyakunkba ejtjük a maszkot, amely innentõl kezdve egész nap kéznél van, nem kell zsebben vagy táskában keresgélni, sõt így az autóban sem hagyhatjuk vagy nem felejtjük otthon.
Egész nap érintés nélkül használjuk a maszkunk felületét, ezáltal csökkentve a lehetõségét, hogy kezünkkel bármilyen nem kívánatos szennyezõdést vagy kórokozót vigyünk a maszk felületére.
Nagyon praktikus viselet bevásárláskor, sok szatyrot cipelve vagy anyukáknak, amikor kisbabájukat, a babakocsit, a kismotort, a pelenkázótáskát és egyéb más babakellékeket kell cipelni mindkét kezükben.
A közelgõ hûvös idõjárással szemben is nagyon elõnyös a nyakba akasztható maszkunk viselése, hiszen nem kell a kesztyût le és felvenni kezünkrõl ahhoz, hogy megkeressük zsebünkben, táskánkban a maszkot.

A 2 rétegû, 100% pamutból készült arcmaszk nem véd meg a koronavírus fertõzéstõl, de a megelõzés szempontjából kulcsfontosságú a viselése. Ajánljuk azoknak, akik jelen helyzetben kénytelenek kimozdulni és embertársaik közé menni (üzletbe, postára, orvoshoz, gyógyszertárba, stb.) illetve azoknak a felnõtteknek és gyermekeknek, akik éppen valamilyen vírusos vagy bakteriális fertõzõ betegségben szenvednek.

A maszk nem egyszer használatos 40-60 fokon mosható és fertõtleníthetõ, vasalható, akár UV lámpával is fertõtleníthetõ. Magasabb hõfokú mosásnál az anyag csekély összemenetelével számolni kell. A piacon kapható egyszer használatos
maszkokkal szembeni elõnye, hogy hónapokig használható, megfelelõ
sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélõ. Felhívjuk
figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100% – ban,
azonban a fertõzések prevenciója érdekében fontos az izolálás.
Használata: Az orr és száj rész elé felhelyezendõ, úgy, hogy a gumizsinórnál megfogva a
gumizsinórokat a fülünk mögé akasztva rögzítjük majd a maszkot a
mûanyag szabályzó segítségével a fej- és arcméretre igazítjuk.
2 190 Ft
Adatok
Cikkszám
926315