Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

10 éve már...

2022.08.14 22:44
10 éve már...

…, hogy mit is adjunk nászajándékba? Ez igen fogós kérdés, pláne ha az ifjú pár még kívánságlistát sem állít össze, hanem nagyvonalúan a násznépre bízza a választást vagy egyszerűen „csak” pénzt kérnek, anyagi hozzájárulás gyanánt kezdődő közös életükhöz.

Nos – még leírni is nagyon furcsa – immáron 10 éve, hogy életem párjával örökre összekötöttük az életünket. Emlékszem, mi is a szokásos pénzbeli hozzájárulás kértünk szeretteinktől ajándék gyanánt. Hiszen még nem volt közös háztartásunk és szerettük volna a saját, és nem a násznép ízlésére bízni a berendezések és kellékek beszerzését, hogy otthonná tehessük lakásunkat.

…, de mégis akadt meglepetés számunkra is, hiszen – ahogy azt már az élet is sokszor bebizonyította – a kreativitásnak és a fantáziának semmi nem szabhat határt. Láss csodát a sok-sok boríték között egyszer csak elénk került egy igazi meglepetést rejtő gyönyörű hófehér kosár, amelyben egy 4 db-ból álló, nevünkre meghímzett, pihe-puha ekrü színű frottír törölközőszett várt ránk.

A törölközők között pedig megbújt a boríték is, ugyanúgy ahogy azt a többi hozzátartozónktól is megkaptuk. … és mégis erre az ajándékra mindig emlékezni fogunk, hiszen a mai napig használjuk őket és kedves, maradandó emlékként őrizzük a közös életünk kezdetét meghatározó boldog napunk kapcsán.

…, tehát ezért nem mindegy, hogy milyen formában adjuk meg a lehetőséget a házasulandó párnak, hogy emlékezzenek életük nagy napjára és a névreszóló, egyedi ajándékra és ezáltal a kreatív ajándékozóra is.

A Csipkelengye is számos lehetőséget kínál fel az ajándékozónak és az ajándékozottnak egyaránt, hogy egymást maradandó élményben részesíthessék.