Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

RÓLUNK, A MI TÖRTÉNETÜNK...

Kedves Látogató!

Katona-Szabó Judit vagyok a Csipkelengye márka megálmodója, mozgatórugója és "anyukája" a mindennapokban.

2014-ben indítottam útjára a vállalkozást, akkor még nem is álmodva arról, hogy több tízezres aktív rajongótáborral rendelkezünk majd pár év múlva, akik egyben hűséges vásárlók és szenvedélyes, márkahű követőink lesznek a Facebook és Instagram oldalainkon is.

A Csipkelengye alapötletét egy ártatlan női beszélgetés adta, amit aztán továbbszőve, nőtte ki magát a piciny manufaktúra és a sok-sok megalkotott gyönyörű otthontextil kollekció.

A Csipkelengye márkanév megválasztásánál törekedtem a játékosságra és arra, hogy a név fókuszba helyezve kifejezze a tevékenységünk és textileink lényegét.

A hosszú évek munkája meghozta gyümölcsét a megjelenéseinkben is, hiszen nagy büszkeséggel tölt el, hogy több tucat csipkés ágyneműgarnitűra, törölközőszett és romantikus párnahuzat volt már szereplője Netflix sorozatnak és hollywoodi produkciók sorának illetve a magyar filmipar is bizalommal és jószívvel választja a Csipkelengyét, ha korhű textilkellékről van szó.

Íme a filmek, sorozatok és videoklip, amelyben szerepelt már Csipkelengye textil:

- SHADOW AND BONE (Netflix fantasy streaming tv sorozat) - Csipkés ágyneműgarnitúrák egyedi igény alapján

- COLETTE (Főszereplő: Keira Knightley) - Vízililiom törölközőszett

- POOR THINGS (Főszereplők: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe) - Fehér rózsa csipkés díszpárnahuzatok

- JÓBAN ROSSZBAN (magyar sorozat) - Csipkés babapólya

- BOLOND ISTÓK (magyar film) - Hajnalhasadás ágyneműgarnitúra, Krémvirág ágyneműgarnitúra

- TÓTH GABI: AZ ÉN SZÍVEM (videoklip) - Madeira abrosz

 

A kelengye szó hangzása a régmúlt szép idők tradicionális hangulatát idézi meg. Ezt a hangulatot fűszereztem meg a textíliákon az oly sokszor visszaköszönő csipkés vonalakon keresztül némi romantikával.

A kelengye szó jelentéséhez kapcsolódva építettem fel kollekciónkat, érintve a családi ünnepeket, úgymint gyermekszületés, házasságkötés, keresztelő, karácsony, születés- és névnap. Minden termék kapcsolatot teremt ezen ünnepek közül valamelyikkel és használójával.

Lelkes csapatunkat az ösztönözte a vintage és shabby chic stílusjegyekben gazdag kelengyék megálmodásában, hogy melegséget és különlegességet csempésszünk általuk az otthonokba. Legyen szó felnőttről vagy gyerekről, ünnepről vagy egyszerű hétköznapokról. Megunva a sablonos, egyhangú lakástextíliák kínálatát, elhatároztuk, hogy létrehozunk valami egészen egyedit és személyreszólót, amivel megajándékozhatjuk magunkat és szeretteinket. Kézzel készült termékeink megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minőségi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet.

Általuk válik a lakásból otthon, az ajándék pedig személyes emlékké alakul át. Hiszünk az egyedülállóban és a minőségben, abban, hogy a tömegcikkek korában még nagyobb szükség van az egyedire, a tradicionálisra, mindenre, amit értéket képvisel.

Megálmodtunk egy olyan világot, amely a Csipkelengye kollekciójában életre kelt.

Az álomból valóság lett, amelyet szeretettel ajánlok az Ön figyelmébe is a következő oldalakon.

Szeretettel készítve:

Katona-Szabó Judit