Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

Az adventi időszak az egyik legörömtelibb és leghangulatosabb része az évnek. A Csipkelengye háza táján ilyenkor magunk készítjük az adventi koszorút, az ajtódíszt, szép dekorációval hangulatossá varázsoljuk otthonunkat, az ünnepre hangoljuk lelkünket és nem utolsó sorban minden hétvégén sütünk egy "próbasütit", hogy Karácsonyra már hibátlanul sikerüljenek a családnak szánt finomságok. A legkedvesebb receptjeinket szeretnénk most Önökkel is megosztani...

A kelengye szó használata manapság egyre inkább feledésbe merül és elvészni látszik. A szó jelentése hozomány, általában a menyasszony hozta magával és az otthon szépítésére szolgáló textilneműk tartoztak ide, úgy mint törölköző, asztal- és ágynemű, függöny. A Csipkelengye megszületését az értékteremtés, a jóízlés és a hagyományőrzés hívta életre. Termékpalettánkon rusztikus és romantikus lakástextíliák széles választékát találhatja meg az érdeklődő.

 

???? 4. SZÜLETÉSNAPUNK VAN ???? 44 AJÁNDÉKCSOMAG ???? 04.08-ÁN 20 ÓRAKOR ????

 

????4 éves a webshopunk, ebből az alkalomból fantasztikus szülinapi ajándékcsomagokkal készülünk megajándékozni Bennteket. Pontosan 44 db pazar ajándékcsomagot kapnak tőlünk vásárlóink, amelyek egyenként 10 db gyönyörű, prémium minőségű meglepetésből áll, amelyek mind tehetséges magyar alkotók kezei közül kerültek ki. Az ajándékcsomag értéke egyenként 80.000 Ft.

…, hogy mit is adjunk nászajándékba? Ez igen fogós kérdés, pláne ha az ifjú pár még kívánságlistát sem állít össze, hanem nagyvonalúan a násznépre bízza a választást vagy egyszerűen „csak” pénzt kérnek, anyagi hozzájárulás gyanánt kezdődő közös életükhöz.

Kedves Hölgyek!

Örömmel tudatjuk, hogy 2017. április 8-án ünnepli a Csipkelengye Webáruház 2. születésnapját. Ezt a csodás alkalmat szeretnénk Veletek együtt ünnepelni, éppen ezért pazar játékkal, ajándékokkal és vissza nem térő akcióval készültünk.

A tél csodálatos évszak, az egyik nagy kedvencem. Tele van az ünneppel, a vidámsággal, a gyerekzsivajjal, a süteményillattal, az izgalommal, a várakozással és az öröm és örömszerzés széles palettájával.

Nagyon hálás vagyok, hogy a Csipkelengye világában élek és alkotok. Rengeteg örömöt szerez ez a munka, ami tulajdonképpen a lelki kiteljesedésem egyik „helyszíne”.

Igen ám, csakhogy mint azt minden alkotó ember tudja, nincs további ihlet és inspiráció pozitív vagy egyáltalán csak szimpla visszacsatolás nélkül.


https://www.csipkelengye.hu/webshop/torolkozok

A boudoir régen a hölgyek saját bejáratú, személyes szobája volt, ahol szépítkeztek, picit megpihentek. Általában a nappali szalon és a hálószobájuk között helyezkedett el és a személyes kincseikkel volt berendezve.

Üde, friss színekben pompázó egyedi tervezésű és készítésű ajándéktárgyak és hozzájuk illő praktikus lakástextilek gondos válogatása.

...végre bemutathatjuk My Home My Love új lakberendezési márkánkat. Hosszas tervezés és előkészületek után születtett meg nagyon gondos és aprólékos munkával az új kollekció. A My Home My Love kollekciót a Ládafia Ajándékkal közösen terveztük és váltottuk valóra. 

2016. szeptember 5. fontos dátum a Csipkelengye történetében. Egy régen dédelgetett álom valóra válásának az ünnepe ez a nap, mivel megnyitottuk a Csipkelengye Boltot, ahol végre valahára lelkes közönségünk is találkozhat személyesen a finom anyagok és gyönyörű csipkék házasításából megszületett csodálatos textilekkel, amelyek társaságát ezidáig csak mi élvezhettük igazán. Végre eleget tehetünk annak a rengeteg - az érdeklődők és a vásárlók által támasztott - igénynek, hogy csak hadd foghassák, simíthassák végig a textileket és élő valójukban is megismerkedhessenek velük, mielőtt azt a sajátjukénak tudhatják majd.

Nagyon nehéz manapság olyan nászajándékot kérni és kapni, amely nem sablonos tömegcikk és nem is a jól megszokott, borítékba rejtett papírpénzköteg. Bár ez utóbbinak sokan örülnek, de mégis így pillanatok alatt varázsát veszíti az ajándékozás öröme és emléke.

...két csoda találkozása....

Nagyon nehéz helyzetben van, aki igazi tradícionális hangulatba szeretné hozni otthonát, a lelkét esetleg az egész közelgő ünnepkört. A családi együttlét, a gyerekzsivaj, a finom sütemény illata, a kacaj, egy jó közös beszélgetés forralt bort kortyolgatva, egy kellemes zene meghallgatása hozzájárul, hogy hatalmába kerítsen minket ez a varázslatos hangulat.

Kedves Hölgyek!

Örömmel tudatjuk, hogy 2017. április 8-án ünnepli a Csipkelengye Webáruház 2. születésnapját. Ezt a csodás alkalmat szeretnénk Veletek együtt ünnepelni, éppen ezért pazar játékkal, ajándékokkal és vissza nem térő akcióval készültünk.

Babakelengye kollekciónk megtervezésénél a praktikum és a természetesség mellett a családi ünnepek, főként a gyermekről szóló alkalmak adták az inspirációt. A babaszületés, a keresztelő, az első születésnap maradandó emlékként történő megőrzésére törekedtünk a babáknak és kisgyermekeknek címzett egyedi ajándékaink megálmodásánál.

…, hogy mit is jelent egy gyermek megszületése?