Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

A Gyermek...

2022.09.27 18:00
A Gyermek...

Babakelengye kollekciónk megtervezésénél a praktikum és a természetesség mellett a családi ünnepek, főként a gyermekről szóló alkalmak adták az inspirációt. A babaszületés, a keresztelő, az első születésnap maradandó emlékként történő megőrzésére törekedtünk a babáknak és kisgyermekeknek címzett egyedi ajándékaink megálmodásánál.

…, hogy mit is jelent egy gyermek megszületése? 

Nos, azt csak az tudja, aki már hosszú éveken, hónapokon át szüntelenül várta azt a csodát, amit eddig csak maga körül látott, barátai körében, a játszótéren, óvodában, iskolában, ismerős Anyukák társaságában, de önmaga személyesen még meg nem tapasztalva azt a kézzel nem megfogható örömöt, le nem írható boldogságot…

Aztán egyszer csak arra eszmélünk, hogy már részesei is vagyunk annak a várva-várt csodának, hiszen megérkezik életünkbe a Gyermek… Az érzések, amiket ez a semmihez nem fogható történés maga köré gyűjt, egy egész életre rabul ejtik immár a szülővé vált nőt és férfit… Aggodalom, féltés, öröm, nevetés, könnyek, felhőtlen boldogság, felelősség és még sokáig sorolhatnám, hogy mennyi feladattal és hol emocionális, hol racionális döntéssel kerülünk szoros barátságba, amíg gyermekünk élete részei vagyunk, vagy még annál is tovább…

Gyermekünk szüleiként egy életen át törekszünk arra, hogy közös életünk nagy „mérföldkövei”-re mindig emlékezhessünk és mély élménnyé tehessük a pillanatot. A családi ünnepek sora mindig emlékezetes maradjon szülő és gyermek részére egyaránt. Egy babazokni finom illata vagy pár kedves sor a babanaplóban, az első cumi vagy akár a kórházban kapott karszalag mindig könnyeket fog csalni az Édesanya szemébe…és ki tudja, ha - gondos anyukaként mindezeket az emlékeket összegyűjtve egy kis dobozba - gyermekünket a 18. születésnapján megörvendeztetjük mindezekkel, akkor valószínű az Ő szeme is könnybe lábad majd… Így fűzik még szorosabbá és teszik bensőségesebbé az örömszerzés és a maradandó emlékek a szűlő és gyermek kapcsolatát…

Mi is szeretnénk néhány kedves termékünk kapcsán ezen pillanatokról gondoskodni, így jó szívvel ajánljuk babakelengye kollekciónk ezen alkalmakra szánt szereplőit.

A születési párnával egyedülálló módon őrizhetjük meg gyermekünk megszületésének fontos adatait. A babaszobához illő textíliából elkészített pöttyös, kockás vagy fodros párnácska mindig dísze lehet a babaszobának, aztán majd kamasz gyermekünk már alvópárnaként is használhatja egy-egy átbulizott éjszaka után a késő délelőttig tartó alváshoz is.

A névre hímzett babazsák igazán egyedi ajándék, amely praktikus dísze lehet a babszobának. A színben és anyagában is a kisgyermekkor hangulatát idéző babazsákot pelenka, babazokni vagy akár plüssállatkák tárolására is jól kihasználhatjuk.

A babanapló méltó helye lesz újszülött babánk életének mindennapi eseményeinek feljegyzésére, amit pár év múlva visszanézve mosolygós-sírós hangulatban lapozhatunk végig.

A keresztelő emlékére egy babacipővel illetve monogramozott babaelőkével készültünk, ami garantáltan nem tartozik a szokványos ajándékok közé.