Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

A Mi Nászajándéklistánk

2022.09.27 18:02
A Mi Nászajándéklistánk

Nagyon nehéz manapság olyan nászajándékot kérni és kapni, amely nem sablonos tömegcikk és nem is a jól megszokott, borítékba rejtett papírpénzköteg. Bár ez utóbbinak sokan örülnek, de mégis így pillanatok alatt varázsát veszíti az ajándékozás öröme és emléke.

Megunva az ötlettelen és egyhangú nászajándékok kínálatát, elhatároztuk, hogy létrehozunk valami egészen egyedülállót és személyreszólót, amivel megajándékozhatjuk magunkat és szeretteinket. A Csipkelengye kézzel készült lakástextília kollekciója megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minőségi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet. Általuk válik a lakásból otthon, az ajándék pedig személyes emlékké alakul át. Ám, hogy ez az ajándék valóban a méltó gazdájára leljen és igazán célba találjon, ehhez megalkottuk a Csipkelengye Nászajándéklistáját, amelynek segítségével a házasulandó pár egyedi igény alapján állíthatja össze személyes ajándékát kollekciónkból.

Szeretnénk bemutatni a 3. Wedding Pop-Up Bazáron debütáló Nászajándéklistánkat. Nagyon nagy sikerrel mutathattuk be a házasulandó pároknak és a násznépnek ezt a praktikus "eszközt", amellyel senki nem fog melléfogni. A lista használata nagyon egyszerű, az ifjú pár megjelöli a Csipkelengye Nászajándéklistájában az ő kedvenc ajándékait (ágyneműgarnitúra, törölközőszett..., abrosz, konyharuha, monogram, stb.), amelyeket nászajándékba kérnek a barátoktól, rokonoktól és nagyon elegánsan, az általunk készített listát a hozzá tartozó borítékban átnyújtják a násznépnek, akár már a meghívó átadásánál. Így biztos, hogy ők is azt kapják, amit szeretnének és amire szükségük van illetve az ajándékozónak sem kell a fejét törnie esetleg valamilyen haszontalan ajándékon, mondjuk egy nyolcvannyolcadik tányérkészleten vagy egy hupilila kávéfőzőn.

A Nászajándéklista hasznosságán és praktikusságán kívül, az már csak hab a tortán, hogy a Csipkelengye webshopjában elköltött összeg 10%-10%-áért az ifjú pár és az ajándékozó is kap tőlünk bónuszajándékként egy-egy Ajándékutalványt, amelyet a későbbiekben webshopunkban szabadon felhasználhatnak.
Amennyiben Önnek is tetszik a Nászajándéklista ötlete és funkcionalitása, kérjük ajánlja tovább barátainak, rokonainak. Ha Ön is vagy házasulandó ismerősei is szeretnék tőlünk Nászajándéklistánkat megkapni, akkor nincs más dolguk, minthogy 0 Ft-ért beemeljék kosarukba vagy az info@csipkelengye.hu e-mail címen megigényeljék, amelyet aztán mi postán küldünk ki Önnek vagy annak a kedves párnak, akit Ön megjelöl.

Reméljük, hogy a Nászajándéklista elnyeri az Ön tetszését is és méltó feladatát hamarosan teljesítheti szerettei körében.