Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

Azsúr és len

2022.09.27 18:02
Azsúr és len

...két csoda találkozása....

Nagyon nehéz helyzetben van, aki igazi tradícionális hangulatba szeretné hozni otthonát, a lelkét esetleg az egész közelgő ünnepkört. A családi együttlét, a gyerekzsivaj, a finom sütemény illata, a kacaj, egy jó közös beszélgetés forralt bort kortyolgatva, egy kellemes zene meghallgatása hozzájárul, hogy hatalmába kerítsen minket ez a varázslatos hangulat.

..., de kell az is hozzá, hogy ünnepi díszbe öltöztessük otthonunkat...., ezért álmodtunk meg egy nagyanyáink korát megidéző kombinációt téli kollekciónkon belül, az azsúr és a len "házasságát".

Lenből készült asztalterítők, szalvéták és ágyneműgarnitúrák hadát sorakoztattuk fel, amelyet azsúr minta díszít. Az azsúrozás egy szálkihúzásos technika, amely segítségével egy szépen áttört lyukacsos mintát hozhatunk létre a textília szélén. Ez a minta igazán tradícionálissá teszi kelengyéinket.

Az azsúrozott, lenből és lendamasztból készült termékcsaládjaink fehér, ekrü és bézs színekben pompáznak, általuk is megőrizve a visszafogott eleganciát.

Az ágyneműgarnitúrák, abroszok és szalvéták mellett, gondolva az urakra is született egy 2 db-os férfi törölközőszett, amelyet jó szívvel ajánlunk borotválkozáshoz, hiszen a lendamaszt anyag rendkívüli puhaságával és kiváló nedvszívó tulajdonságával hozzájárul a bőr komfortérzetének növeléséhez.

Szeretettel ajánljuk azsúrozott, lenből készült kollekciónkat a család minden tagjának.