Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

Kinyitott a Boltocska...

2022.09.27 18:03
Kinyitott a Boltocska...

2016. szeptember 5. fontos dátum a Csipkelengye történetében. Egy régen dédelgetett álom valóra válásának az ünnepe ez a nap, mivel megnyitottuk a Csipkelengye Boltot, ahol végre valahára lelkes közönségünk is találkozhat személyesen a finom anyagok és gyönyörű csipkék házasításából megszületett csodálatos textilekkel, amelyek társaságát ezidáig csak mi élvezhettük igazán. Végre eleget tehetünk annak a rengeteg - az érdeklődők és a vásárlók által támasztott - igénynek, hogy csak hadd foghassák, simíthassák végig a textileket és élő valójukban is megismerkedhessenek velük, mielőtt azt a sajátjukénak tudhatják majd.

2014. nyarán, amikor a Csipkelengye alapötlete megszületett mág álmunkban sem reméltük, hogy néhány hónap múlva már a saját kis működő vállalkozásunkban alkothatunk és élvezhetjük az egyre növekvő közönségünk támogatását. Arról nem is beszélve, hogy 2015. áprilisában megnyitott a webáruház, ahol a nagyközönség elé tárhattuk a megálmodott csodáinkat és onnantól kezdve töretlen támogatást és megbizonyosodást kaptunk arra, hogy igenis igény van a szépre, a kézzel készített, egyedi értékekre, az emberek ki vannak éhezve valami tradícionálisra, ami mégis új köntösbe van bújtatva, a különlegesre, nem mindennapi és nem mindenhol megkapható esztétikai élményre.

Immár 9000-es, többnyire hölgyeket  - de megjegyezzük, hogy jónéhány úr is van közöttük - egybegyűjtő Facebook rajongótáborunk és a webáruházban folyamatosan jelenlévő hűséges vásárlóink egyértelmű igénye hívta életre a Csipkelengye Bolt megszületését.

...tehát engedtünk a csábításnak és megnyitott a Boltocska. Így a Csipkelengye - már nem csak virtuálisan - kinyitotta kapuit a nagyközönség előtt. Egy nagyon hangulatos és romantikus kis Boltba invitáljuk Önt, hogy élőben is megcsodálhassa a megálmodott kelengyék tárházát, amelyre eddig oly sokan kíváncsiak voltak. A Boltocska Vác szívében nyílt ki , annak is egy igazán hangulatos kis szegletében, a Főtér és a sétáló utca által közrefogott zegzugos Kalmárok Udvarában. A kelengyék mellett számos kincs kap még helyet az Boltban, vintage lakberendezési tárgyak, ajándékok, stílusos kisbútorok, babakelengye kollekciónkat kiegészítve rengeteg ötletes meglepetés bébiknek és kisgyermeknek...és a lényeg, hogy mindezek egyedi kivitelben, igényes magyar alkotóktól.

Saját kínálatunk mellet a Ládafia Ajándék gyönyörűséges kincsei és a Peggy Baby színes és vidám babakiegészítői is helyt kaptak a boltban. Kínálunk még porcelán fiókgombokat, szalvétákat, finom illatokat (pot pourri, gyertya, szappan), natúr kozmetikumokat, egyedi virágkoszorúkat, kézzel festett kedves táblákat, bádog kellékeket, felújított kisbútorokat, textil manókat és angyalkákat....és megannyi kedves és szívhezszóló ajándékot, kiegészítőt és kincset...na meg persze szívélyes kiszolgálást és romantikát, eleganciát és klasszikus értékeket hatalmas mennyiségben.

Vác gyönyörű város, igazán közel Budapesthez a Dunakanyar szívében, egy csodálatos belvárossal és meseszép Duna-parti sétánnyal, klasszicista székesegyházzal, püspökséggel, múeumokkal, színvonalas cukrászdákkal és piciny macskaköves utcácskákkal. Igazán hívogató egy hétvégi kirándulásra, ahol végül - de reméljük, hogy nem utolsó sorban - betérhet hozzánk is, ahol nagy szeretettel és családias hangulattal várjuk Önt.