Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

My Home My Love, a szívügyünk...

2022.09.27 18:04
My Home My Love, a szívügyünk...

Üde, friss színekben pompázó egyedi tervezésű és készítésű ajándéktárgyak és hozzájuk illő praktikus lakástextilek gondos válogatása.

...végre bemutathatjuk My Home My Love új lakberendezési márkánkat. Hosszas tervezés és előkészületek után születtett meg nagyon gondos és aprólékos munkával az új kollekció. A My Home My Love kollekciót a Ládafia Ajándékkal közösen terveztük és váltottuk valóra. 

A kollekció minden egyes darabja variálható egy másikkal és fiatalos, lendületes, de mindvégig egy nagyon romantikus életérzést közvetítenek. Lakberendezési márkánk elnevezése (My Home My Love = az Otthonom a Szerelmem) megválasztásánál fontos szempont volt számunkra, hogy röviden, de lényegretörően kifejezze otthonunk és az otthonunkat díszítő, kiegészítő dekorációs és használati tárgyak iránti rajongásunkat, hiszen mindenhol jó, de a legjobb otthon. Ezt tartja a mondás is, így nem mindegy, hogy milyen esztétikai és praktikai elemekkel vesszük magunkat és életünket körül.

Szépen sorban, minden nap eggyel több darabot mutatunk meg az üde és vidám színekben pompázó összeálításainkból, amelyekben már nem csak gyönyörű textileket kínálunk, hanem egyedi készítésű lakberendezési tárgyakat, festett bádogkaspókat és locsolókannákat kézzel készült táskákat, romantikus hálóruházatot, textilpapucsot, natúrszappanokat és megannyi csodát, amivel az egész lakást, házat még otthonunosabbá és hangulatosabbá varázsolhatjuk. 

A lakberendezési és ajándéktárgyak mellet kollekciónkban fellelhetők az egyedi lakástextilek, hálóruházat is, a lényeg, hogy minden mindennel kombinálható, variálható és párosítható. Kollekciónkban biztos, hogy mindenki megtalálja a megfelelő személyre szabott ajándékot kedvesének, szüleinek, testvérének és barátainak egyaránt. Kínálatunk kialakításakor törekedtünk az esztétikum mellett a praktikára is és a teljesség elve alapján arra, hogy széles spektrumon egymáshoz köthető és egymást kiegészítő ajándékokkal lephessük meg magunkat vagy szeretteinket.

Fogadják olyan nagy szeretettel tőlünk, amilyen nagy odaadással és lelkesedéssel készítettük kollekciónk minden egyes darabját <3