Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

35 db szülinapi ajándék és 20% kedvezmény

2022.07.29 22:44
35 db szülinapi ajándék és 20% kedvezmény

Kedves Hölgyek!

Örömmel tudatjuk, hogy 2017. április 8-án ünnepli a Csipkelengye Webáruház 2. születésnapját. Ezt a csodás alkalmat szeretnénk Veletek együtt ünnepelni, éppen ezért pazar játékkal, ajándékokkal és vissza nem térő akcióval készültünk.

Ahhoz, hogy Ti is részesei lehessetek a játéknak, kérünk Benneteket, hogy töltsétek ki szülinapi kérdőívünket https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAB7gOPsBggCmdhj8XyZT1h3sqKDLIwiVbwOJEzYOKGItZ6g/viewform?fbzx=-9111912899137934000 amellyel nagyban segítitek jövőbeni munkánkat, hogy még inkább a Ti ízléseteknek és igényeteknek megfelelően alakíthassuk ki a Csipkelengye egyre szélesedő kínálatát.

A kérdőívet április 10-ig töltsétek ki és küldjétek vissza, hogy ezáltal bekerülhessetek egy nagy virtuális kalapba, amelyből a 33 szerencsés nevét fogjuk kihúzni április 12-én.

Bizony, 35 db nagyszerű ajándék vár Rád magyar tervezők egyedi kézműves termékeiből. Viszont, ha nem is sikerül a 35 szerencsés közé bekerülnöd, a kitöltött kérdőív visszaküldésével akkor is kapsz tőlünk egy 20%-os kupont, amelyet webáruházunkban használhatsz fel 2017. május 31-ig bezárólag. Ugye milyen kecsegtető? Így az is nyer, aki „csak” mer :)

 

Íme az ajándékok:

 

1. Csipkelengye felajánlásával 4 db-os zsebes tányéralátét szett csipkével díszítve

http://www.csipkelengye.hu/webshop/tanyeralatet

A homokszínű zsákvászon tányéralátét praktikus dísze lehet a terítéknek, hiszen a kis zsebbe elrejthetjük a szalvétát és az evőeszközöket. Az ekrü színű csipkeszél igazi romantikus hangulatba ejti a házigazdát és a vendégeket egyaránt.

 

 

2. KisMi feljánlásával egy romantikus nesszeszer 

https://www.facebook.com/KismiWorkshop/?ref=ts&fref=ts&qsefr=1

"Textiltermékek, kabalák és designfigurák otthonról"... pont úgy, mintha anyukád, nagymamád készítette volna. A kevesebb, több. Minimál stílusú, egyedi, limitált példányszámú termékek.
 

 

3.  Natura Lisa felajánlásával Finomítatlan ghánai sheavaj 100 ml

http://www.naturalisa.huhttps://www.facebook.com/naturalisa.hu

Az egyik legtökéletesebb bőrápoló csodaszer, ami gyönyörűvé és selymessé varázsolja a bőröd. A NaturaLisa Finomítatlan ghánai shea vaj gyorsítja a sebgyógyulást, gyulladáscsökkentő és bőrvédő hatású.Használhatod a test egész felületén, akár már újszülött kortól is. Szilárd állapotú, de a kéz melegétől hamar felolvad. Illata különleges, kicsit nyers, füstös, mely bőrre kenve gyorsan elillan.

 

4. Babyberry felajánlásával egy gömblámpafüzér 

https://www.babyberry.hu/https://www.facebook.com/babyberry.hu/?fref=ts

https://www.facebook.com/babyberryesbaratai/?fref=ts

Pamut gömblámpákból készült füzérsor pasztell rózsaszín és krém színekből összeállítva: tökéletesen illik a lakás bármelyik pontjába. Nappal gyönyörű dekoráció, felkapcsolva szolíd fényű hangulatvilágítás. A babyberry kínálatában megtalálhatók még a harmonikus babaszpoba kollekciók: texzil termékek, dizájner dekorációk egységes stílusban. Babaszobai berendezés, dizájner kiegészítők, baba-mama ajándékok.

 

                                                               

 

5. Csipkelengye felajánlásával egy romantikus tavaszi kötény üde pasztellszínekben. 

http://www.csipkelengye.hu/

                                                             

 

6. Zöldgondoskodás felajánlásával 3 db Azure 5 olajos tusfürdő 

https://zoldgondoskodas.hu/termek/azure-puha-szuperhidratalo-noi-tusfurdo-bio-argan-makadamia-barack-oliva-olaj-erett-terhes?utm_source=external&utm_medium=partner&utm_campaign=csipkekelengye

Az 5 bio olaj között találaható a kifejezetten anti-aging, feszesítő hatású argán olaj és barackolaj, a kifejezetten bőrfeszesítésre ajánlott makadámia-olaj valamint bio olívaolaj és napraforgóolaj is. Ráadásul az Azure tusfürdői semmilyen egyéb káros anyagot sem tartalmaznak: színezékmentesek, bio tartósítószerrel készültek. Az Azure Puha 5 olajos tusfürdőjéhez ráadásul hidratáló-feszesítő bio olajokat adagoltunk, így száraz bőrüek mellett kiemelten ajánljuk ekcémás bőrüeknek, kismamáknak vagy azoknak a hölgyeknek, akik a kor előrehaladtával is szeretnék minél tovább megőrizni a bőr feszességét.

 

 

 

7. CoolMom felajánlásával saját tervezésű körsál 

http://coolmom.hu/CoolMom-korsal

A CoolMom ikonikus körsála egyedi szitázással készült sál. Karakteres logüjukkal ellátva szuper kiegészítője a CoolMom ruhatárának, a letisztult monocrome aoutfit elengedhetetlen darabja.

 

8. MimMóza felajánlásával egy női csattos tároló

www.mimmoza.huhttps://www.facebook.com/MimM%C3%B3za-1458542717751575/?ref=bookmarks

Csinos és praktikus csattos női tároló, amelyet használhatunk otthon, utazáshoz, pénztárcának vagy ki mire szeretné.

 

9. Mirrorka felajánlásával egy Ölelős mosolygós figura gyerektükör

https://www.mirrorka.hu/biztonsagos_tukor/gyerek_tukor/olelos-mosolygos-figura-gyerek-tukor

Hatalmas mosollyal, széttárt karokkal, minden reggel ölelésre várja kócos kis barátját. A labdát sajnos nem tudja elkapni, viszont ez nem töri darabokra a szívét...sem.

 

10. Littledot felajánlásával egy egyedi tervezésű póló trendi anyukáknak nagymamáknak, nagynéniknek és keresztanyukáknak.

Női póló egyedi applikált mintával. A póló egyedileg készül majd, méret szerint.

littledot - Egyedi alkalmi ruhák, szülinapos szettek újszülöttől egészen felnőtt méretekig

https://www.facebook.com/littledotLD/http://dotlittle.wixsite.com/littledot

 

11. FRISS Kozmetikum felajánlásával egy Royal Jelly intenzív éjszakai krém

http://www.frisskozmetikum.hu/index.php/shop/arcapolas/product/30-royal-jelly-ejszakai-5500-ft

A Royal Jelly éjszakai krémmel hatékonyan küzdhetsz az öregedés látható jelei ellen. A bio méhpempőn kívül valóságos vitaminbombát tartalmaz, többek között 5% kiváló felszívódású MAP C vitamint, valamint A, E, és B vitaminokat és kis molekulájú hialuronsavat.

 

12. Csipkelengye felajánlásával egy 2 db-os Vintage törölközőszett

http://www.csipkelengye.hu/webshop/my-home-my-love

Koronás motívumokban bővelkedő fáradt rózsaszín fodorral díszített gyönyörű szürke törölközőszettünket a vintage hangulat szerelmeseinek ajánljuk. Készült ugyanilyen stílusban az uraknak is törölközőválogatás, keresse őket My Home My Love kollekciónkban.

 

13. A Peggy Baby felajánlásával egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány a PeggyBaby webshopjában

http://www.peggybaby.hu/

A Peggy Baby széles palettán kínál a legkisebbeknek vízhatlan babanyálkendőket, trendi színekből készült sapka-sál-lábmelegítő szetteket, nagyon kedves fejpántokat és fejkendőket, amelyek egytől-egyig 100% pamut alapanyagból készülnek és növelik babája komfortérzetét. Legyen Öné az 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány és költse azt gyermekére, kisunokájára vagy keresztgyermekére.

 

14. A 0,75 l bistro felajánlásával egy 5.000 Ft értékű ajándékutalvány, amely szabadon felhasználható a csodás környezetben, Budapest belvárosában, a Bazilika téren található színvonalas étterem és borbárban. www.075bistro.hu

Magyar kistermelői alapanyagok és borok. Izgalmas és letisztult konyha. Este vibráló hangulat magyar családi pincék boraival és a Bazilikával.

 

15. COLO natúr kozmetikumok felajánlásával egy Cseresznyemag olajos testápoló habkrém

https://www.facebook.com/coloskincare/?fref=ts

A  COLO natúr kozmetikumok egyik kedvenc testápolóját nyerheti meg az egyik szerencsés. A cseresznyemag olajos testápoló habkrém igazi luxus kényeztetést nyújt a legszárazabb bőrnek is. A tápláló magolajok, a Q10 vitamin és a zöldtea kivonat segít a bőröd fiatalon tartásában. 

 

16. Designvonal felajánlásával egy egyedi tervezésű Szatyortáska a FLORA kollekcióból

http://dvshop.hu/hu/termekeink/taska/szatyortaska/flora-szatyortaska

Csapatunk, a Designvonal fiatal művészekből áll - célunk, hogy a művészet igényes, praktikus részévé válhasson a mindennapoknak. Mivel mi magunk is kisgyermekes szülők vagyunk, a családi élet fontos inspirációt jelent számunkra. A kicsiknek és nagyoknak készülő termékek tervezésekor felhasználtuk tapasztalatainkat - igyekszünk jól használható formákkal dolgozni, magas hőfokon kezelt termékeink tartósak és könnyen tisztíthatóak. A Csipkelengye szülinapi nyereményjátékára FLORA kollekciónk szatyortáskáját ajánlottuk fel. Könnyen a tavaszi hétköznapok kedvenc kiegészítőjévé válhat: a külsőt Hutvágner Csaba mintaterve díszíti, a tágas belsőt a két, cipzárral zárható zseb és kulcstartó teszi praktikussá és kényelmessé.

 

17. Nobile felajánlásával egy Függőlegesen hulló lila paírgirland

https://www.nobile.hu/termek/fuggolegesen-hullo-papir-girland-lila/

A pasztell árnyalatokban pompázó színes girland szépen feldobja az üres falfalületeket vagy akár térelválasztónak is használhatjuk a szép, egyedi dekorációt.

 

18. Mimö felajánlásával egy 2 db-os Anya-lánya kitűző szett

www.facebook.com/mimodolgok

Kézzel készült anya-lánya filc kitűzőpár. Dobd fel vele a ruhádat és a napodat, hiszen ha a színes ruhás, csilingelő lábú, mosolygós mimö babát viseled, biztosan mindenki visszamosolyog rád.

 

19. Csipkelengye felajánlásával 1 db Csipkelengye logóval ellátott bögre

www.csipkelengye.hu

A reggeli kávézás, teázás örömét szeretnénk megédesíteni saját logünkkal ellátott fehér porcelán bögrénkkel..., hogy jól induljon minden nap <3

 

20. Judyart felajánlásával egy Baba-mama masnis turbán fejpánt szett

http://judyartdesign.hu/

Ez a különleges anya-lánya szett kiváló kiegészítője lehet a tavaszi ruházatnak. Különösen szelesebb tavaszi napokra ajánljuk.

 

 

21. PIKK PAKK felajánlásával egy praktikus és esztétikus Táskarendező szett

https://www.facebook.com/pikkpakktaskarendezo/?fref=ts

PIKK PAKK és minden kéznél van! Olyan táskarendezőt készítünk nektek, ami rendet és rendszert visz a női táskákba.

Nem hiszed el? Nyerd meg, próbáld ki, szeress bele! Három különböző méret segít  egyszerűen megtalálni a kulcsod vagy a belépőkártyád.

                                                       

22. ZelBa Szilikonékszerek felajánlásával egy Tavaszi Karkötő

www.zelba.huwww.fb.com/ZelBa.Szilikon

A ZelBa Szilikonékszerek orvosi szilikonból készít ékszereket, kiegészítőket anyukáknak, kisgyerekes családoknak. Termékeink mind a babáknak, mind az anyukáknak hasznosak, ugyanis úgy alkottuk meg őket, hogy divatosak legyenek, ugyanakkor a babák is biztonsággal rághassák, ne tudjanak sem az ékszerekben, sem saját magukban kárt tenni. Azonban nemcsak a anyukák viselhetik őket, bármilyen ruhatárat garantáltan feldobnak.

                                                       

23. VeraNatura manufaktúra felajánlásával egy Búzavirágos krémből és Rózsavízből álló naturkozmetikum csomag

https://www.holisztikuselet.hu/termek/buzavirag-10?c=26https://www.holisztikuselet.hu/termek/aromaviz-damaszkuszi-rozsa-72?c=26

Bőrfeszesítés és hidratálás egyben? A VeraNatura manufaktúra natúrkozmetikum csomagjával biztosíthatjunk arcunk üdeségét a tavaszi szeles, napos, meleg időben is! Nincs zsíros érzet, csak finom, puha bőr! 

                                                        

 

24. Zokni Nyunya felajánlásával egy kedves, színes Nyunyi Nyuszika

www.facebook.com/zokninyunya www.zokninyunya.hu

Ismerjétek meg a kis cukiságokat, a Zokni Nyunyákat. Minőségi, magyar cég által gyártott zokniból készülnek, legjobb minőségú párnatöltettel töltve, filc anyagból készült rátétekkel, kézzel hímezve. Húsvét alkalmából készült ez a kis Nyunyi nyuszika, ami Csipkelengye szülinapja alkalmából kerül majd kisorsolásra.

                                                         

25. Kreababy felajánlásával egy saját tervezésű Bögre

egyedi illusztrációval és felirattal díszített porcelán bögre a jól induló reggelekért.

https://www.kreababy.hu 

Egyedi, kisszériás fa és textil termékek gyerekeknek.

                                                         

26. Croocus felajánlásával egy Horgolt táska

www.facebook.com/crooocus

A különleges kör alakú horgolt táska gyönyörű kék színekben tündököl, ami újrahasznosított pamut jerseyfonalból készült. Trendi tavaszi-nyári viselet.

                                                         

27. GitaMom csepphinta felajánlásával egy Levendula szett

www.csepphinta.hu

GitaMom csepphinta felajánlása ez a kézzel készült, tavaszi, illatos kollekció. A bagoly család és a szív tölteléke közé prémium minőségű levendulát tettek, hogy sokáig illatos maradjon az otthonodban. A nyuszi pedig csak ráadás, hogy ne felejtsük el, hamarosan húsvét.

                                                         

28. DEKOR by bridge felajánlásával egy Üdvözlőtábla fából

www.dekorbybridge.comwww.facebook.com/dekorbybridge

Téged vártunk üdvözlő tábla a DEKOR by bridge-től. Kézzel festett, fa alapú tábla, elegáns csipke díszítéssel, amely bármelyik bejárati ajtó kedves dekorációja lehet.

                                                         

29. Pelenkaland felajánlásával egy Ecoizm mosóparfüm

www.pelenkaland.hu

Az Ecoizm mosóparfümök vanília, trópusi virág, tavaszi frissesség, édes narancs és levendula illatban kaphatók. Ez egy öblítő helyett használható ruhaillatosító koncentrátum. Ecettel keverve 10-20 csepp mosóparfümöt javaslunk a mosógép öblítős rekeszébe tölteni, ezzel teljesen kiváltva a hagyományos öblítők használatát.

                                                         

30. KarlaLina felajánlásával egy Vespa nyuszis jegyzet szett

www.facebook.com/karlalina.karlalina

A KarlaLina egyedi és limitált szériás, szeretnivaló dizájner papírárukat készít. Minden termék gondosan megtervezett, harmonikus színvilágú, grafikája egyedi - Z. Csíki Karolina grafikus munkája. Ha szereted a szép füzeteket, a papírt - ezeket az illatos noteszeket imádni fogod! A színes oldalakra egész más érzés jegyzetelni, listát írni, receptezni, firkálni. Ebből a szettből idén összesen 8 db készült. Most megnyerheted az egyiket!

                                                           

31. Boris felajánlásával egy Boris Maci

www.facebook.com/borismaci

Boris egy olyan maci,aki a fejformához igazodik. A füle közötti rész úgy lett kialakítva, hogy az állhoz/fejhez simuljon. Így az ölelés és a bújás sokkal jobb. Illetve kényelmesebb az együtt alvás.Mérete 32cm.  A termékek pamutból készülnek, a tölteléke polieszter golyó. Az orra és a szeme gyapjúból készül. 

                                                          

32. Csipkelengye felajánlásával egy 2 db-os Romantikus konyharuhaszett

http://www.csipkelengye.hu/webshop/konyharuha

Meseszép pasztellszínekben pompázó vagy rózsákkal meghintett konyharuhára vágysz? ...esetleg inkább egy csipkéset szeretnél? Most Te választhatod ki, hogy melyik 2 db legyen a Tiéd romantikus konyharuha kollekciónkból. Nézz körül és válaszd ki most.

                                                         

                                                         

33. Ledorka felajánlásával egy Többfunkciós női tárca

https://www.facebook.com/ledorka.hu/

Az egyedi készítésű tárca ezt mind tartalmazza:

- elől két gombos zseb kártyáknak
- hátul egy nagy gombos zseb a telefonnak
- pikkpakk-zár
- belül zseb
- félkarika, amivel karabinerre csatlakoztatható: csuklópántra, vagy akár a táskáimban lévő kulcstartópántra is.
- méretei: 16 cm x 14 cm x 4 cm - elég kicsi, hogy csak felkapd, és lerohanj vele a boltba egy mustárért, de mégis beleférnek a legszükségesebb dolgok.