Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

Ünnepi készülődés...

2022.09.27 18:07
Ünnepi készülődés...

A tél csodálatos évszak, az egyik nagy kedvencem. Tele van az ünneppel, a vidámsággal, a gyerekzsivajjal, a süteményillattal, az izgalommal, a várakozással és az öröm és örömszerzés széles palettájával.

Amikor a téli kollekciót tervezgettem még javában nyár volt, így a színekre és a textilekre való hangolódás és az inspiráció kissé nehézkes volt…, bár ettől szép az alkotás művészete, hogy a képzeletünket is belevihetjük a gondolatainkban még csak születő félben lévő textilek világába.

A hófehér szín uralja a teljes téli kollekciót, így megőrizvén a tisztaságot és a téli hangulatot – igaz, hogy havat már csak jó pár éve élhettek meg mediterrán teleink - , de a tradíciónál maradva mindenképp a fehér szín szimbolizálja az évszakot.

A csodálatos fehér csipkék, madeirák, fodrok, ráncok és húzások ebből a kollekcióból sem hiányozhatnak, hiszen ezek a díszítőelemek adják meg a Csipkelengye stílusjegyeinek alappillérét.

Az Ünnep közeledtével egyre többször hallgatunk meg egy jó zenét, kortyolunk el egy finom italt, mély és tartalmas beszélgetések részesei lehetünk szeretteink társaságában, bebújunk a puha paplan alá egy jó könyv társaságában vagy éppen sütünk egy finom süteményt családunknak.

…és persze nem utolsó sorban nagyon törjük a fejünket a megfelelő ajándékon, amellyel megörvendeztethetjük a nekünk kedveseket…

A Csipkelengye téli kollekcióját próbáltuk úgy megalkotni, hogy abban idős, fiatal, nő és férfi egyaránt megtalálja az ízlésének megfelelő ajándékot.

Születtek új díszpárnahuzatok, nagymamáink csipkéivel díszítve, hófehér hímzett abroszt is terveztünk az ünnepi asztalra valamint elkészítettük új törölközőgarnitúránkat egy prémium minőségű darázs anyag felhasználásával. Ez a modell a maga rusztikus struktúrájú anyagával az igazi romantikát árasztja magából. Az egyedi minta különlegessé teszi azt a törölközőszettet, fürdőköpenyt vagy babakelengyét (hálózsák, babatörölköző, praktikus pelenkatároló), amelyet belőle elkészítettünk.

Újdonságként hoztuk be a madeirát, mint díszítőelemet, egyik gyönyörű 3 részes törölközőszettünkön ékeskedve. A másik nagy újdonság a lenből készült kollekciónk, amelyet azsúr minta díszít, ezen termékcsaládjaink fehér, ekrü és bézs színekben pompáznak, általuk is megőrizve a visszafogott eleganciát. Ágyneműgarnitúra, férfi törölközőszett (borotválkozáshoz), abrosz és hozzáillő szalvéta született meg a len és azsúr párosításából.

Az ajándékok egyediségét növelhetjük a monogramozás lehetősége által. A gyönyörű kézzel hímzett betűk sokaságából választhatjuk ki szeretteink monogramját és ezáltal tehetjük egyedivé az ajándékot.

Az uraknak Ajándékutalvánnyal is készültünk, hogy megkönnyítsük dolgukat a karácsonyi ajándékvásárlási „őrületben”. Ha tudja, hogy párja rajong a romantikus hangulatért, kedveli a csipkéket, a szép ágy- vagy asztalneműt, viszont Ön nem szeretne helyette választani, akkor nincs más dolga, csak megvásárolni a kedvesének szánt Ajándékutalványt, amelyet majd Ő ízlésének megfelelően használ fel nálunk.

A legboldogabb pillanat számunkra, amikor a Csipkelengye is ott lehet Önnel és családjával a szeretet ünnepén a karácsonyfa alatt.

 

Mi így kívánunk Önnek és szeretteinek örömteli és boldog Karácsonyt és egy csodálatos 2016-os új esztendőt.

 

Szeretettel:

Katona-Szabó Judit