Kérdése van? Hívjon minket! +36703335373

Blog

Végre találkozhatunk...

2022.09.27 18:06
Végre találkozhatunk...

Nagyon hálás vagyok, hogy a Csipkelengye világában élek és alkotok. Rengeteg örömöt szerez ez a munka, ami tulajdonképpen a lelki kiteljesedésem egyik „helyszíne”.

Igen ám, csakhogy mint azt minden alkotó ember tudja, nincs további ihlet és inspiráció pozitív vagy egyáltalán csak szimpla visszacsatolás nélkül.

Kollekcióink megálmodásánál főként a hölgyeket céloztuk meg célcsoportként. Tudjuk, hogy ránk nőkre milyen hatással van az érintés, simogatás egyáltalán a fizikai jelenlét. Ezért hozzuk el Nektek teljes valójában termékeinket, hogy személyesen is megérinthessétek, simogathassátok, tapinthassátok kelengyéink valós jellegét, ezáltal is közelebb kerülve a Csipkelengye elképzeléséhez és világához, hiszen az internet csak a vizuális betekintés lehetőségét adja meg számotokra.

A Csipkelengye Facebook oldalának és webshopjának követőit „csak” virtuálisan ismerhetjük, így minden adódó alkalmat szeretnénk megragadni, hogy találkozhassunk a számunkra legfontosabbakkal, a nagyközönséggel.

A személyes kapcsolat, a reakciók a visszajelzések, a dicsérő szavak vagy netán az építő kritika mind olyan tényező, amelyekre nagy szükségünk van, hiszen ezeket az inspiratív élményeket fogjuk beépíteni születendő kollekcióinkba.

Csodás lehetőségünk nyílik erre a nagy találkozásra, hiszen szeptember 13-án a Pici Piacon (Budapest, Central Passage, Király u. 8-10.) ott leszünk és bemutathatjuk Nektek teljes babakelengye kollekciónkat élőben.

A Pici Piac egy színvonalas baba-mama piac egyedi babatermékekkel, minőségi kiállítókkal és igényes vásárlókkal, így Mindannyiotoknak ott a helyetek J

Találkozzunk a Pici Piacon, mi már nagyon várjuk!!!