Ahhoz, hogy Ti is részesei lehessetek a játéknak, kérünk Benneteket, hogy töltsétek ki szülinapi kérdőívünket https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAB7gOPsBggCmdhj8XyZT1h3sqKDLIwiVbwOJEzYOKGItZ6g/viewform?fbzx=-9111912899137934000, amellyel nagyban segítitek jövőbeni munkánkat, hogy még inkább a Ti ízléseteknek és igényeteknek megfelelően alakíthassuk ki a Csipkelengye egyre szélesedő kínálatát.

A kérdőívet április 10-ig töltsétek ki és küldjétek vissza, hogy ezáltal bekerülhessetek egy nagy virtuális kalapba, amelyből a 35 szerencsés nevét fogjuk kihúzni.

Bizony, 35 db nagyszerű ajándék vár Rátok magyar tervezők egyedi kézműves termékeiből. Viszont, ha nem is sikerül a 35 szerencsés közé bekerülnötök, a kitöltött kérdőív visszaküldésével akkor is kaptok tőlünk egy 20%-os szabadon felhasználható kupont, amelyet webáruházunkban (www.csipkelengye.hu) használhattok fel május 31-ig bezárólag. Ugye milyen kecsegtető? Így az is nyer, aki „csak” mer.

A játék április 10-ig tart, a 35 db ajándék gazdáját április 12-én nevezzük meg Facebook oldalunkon https://www.facebook.com/csipkelengye/ és honlapunkon (www.csipkelengye.hu).

Az ajándékok listáját itt is megtalálhatjátok: http://www.csipkelengye.hu/blog/szulinapi-ajandekok-listaja

 

Kellemes töltögetést és eredményes játékot kívánunk!

Csipkelengye Csapata